ebike acqui terme

Piemonte per E-bike

Fietsen in de prachtige omgeving van Piemonte is nu voor iedereen bereikbaar. Met de E-bikes van Esther en Aad (Nederlanders) fiets je door het mooie heuvellandschap van de Langhe en Monferrato zonder moe te worden. Je ervaart de schoonheid intenser dan wanneer je in de auto zit. Aad en Esther wonen vlakbij Acqui Terme. Zij verhuren en verkopen E-bikes. Klik voor meer informatie op de button website.

IMG_0055

Per Alfa Romeo Spider door Piemonte

Cabrio Rent Italia verhuurt Alfa Romeo Spiders in Piemonte zonder kilometerlimiet of vaste route. De Nederlandse Cabrio’s staan in de buurt van Turijn. Zodra u in uw Cabrio stapt, begint uw reis in Aosta en Piemonte of de Italiaanse Rivièra. Alles in uw eigen tempo. U vliegt naar de luchthaven van Turijn, Cabrio Italia haalt u na afspraak hierover op en zet u af bij de Cabrio. Of u komt met uw eigen auto naar het ophaaladres. Enthousiast geworden? Klik op de button ‘website’ voor meer informatie.

ebike Piemonte

de e-bike: fun voor iedereen!

Huur je e-bike of MTB bij Marc de Graef van e-bike Piemonte in Saluzzo en fiets op je eigen tempo één of meerdere dagen door de glooiende groene Po-vlakte of langs de rijke wijn- en fruitgaarden, de prachtige abdijen en de Middeleeuwse kastelen van Piemonte. Dankzij je e-bike geniet je met een minimum aan inspanning en een maximum aan plezier! Klik voor meer informatie op de button ‘website’.