La Casa Vecchia
Vakantiehuis La Casa Vecchia – Somano
18 april 2015
Vakantiehuis Casa Torresina – Torresina
4 mei 2015

Casa Rea is een vakantiehuis gelegen net buiten het stadje Murazzano in de Langhe – Piemonte. Tussen 2018 en 2020 hebben Monique en Hermando het oude en vervallen huis met zorg verbouwd tot het huidige luxe ingerichte vakantiehuis. Het is voor 2 personen.

Monique en Hermando hebben er een plek gecreëerd, waar hun gasten zich prettig voelen. Een plek waar je kan genieten van al het mooie dat de streek de Langhe in Piemonte te bieden heeft. Het huis is omgeven door stilte en rust.

Casa Rea ligt aan de rand van het pittoreske stadje Murazzano. Het is omgeven door een 2 hectare groot terrein met diverse fruitbomen.  Bij het huis zijn diverse zitjes gecreëerd en er is een buitenkeuken. Vanaf de diverse terrasjes heb je uitzicht over het prachtige Langarole landschap en het dorp Murazzano met haar hoge toren. De toren deed lang geleden dienst als uitkijkpost om de bewoners te waarschuwen voor naderende Arabieren.

Voor tips en eventuele assistentie staan de eigenaren altijd voor hun gasten klaar. Zij wonen zelf vlakbij; aan de andere kant van het stadje Murazzano.

casa rea tuin
terras casa rea
slaapkamer casa rea
zitkamer Casa Rea
balkon casa rea