B&B en appartementen La Collina degli Scoiattoli – Cravanzana

La Casa Vecchia
Vakantiehuis La Casa Vecchia – Somano
18 april 2015

La Collina degli Scoiattoli ligt net ten zuiden van Cravanzana. Deze biologische agriturismo is een kleine nederzetting, bestaande uit verschillende ruim twee honderd jaar oude gebouwen. Het ligt aan het einde van een doodlopende weg op een hoogte van 600 meter. De boeren hoeve wordt omgeven door een terrein van 7 hectare groot. Er heerst rust.

De Nederlandse eigenaren Hans en Corinne hebben het complex met liefde opgeknapt en ontvangen u graag in hun boerenhoeve. Er zijn 4 B&B-kamers met een badkamer en 2 appartementen. De biologische teelt op het terrein bestaat uit hazelnoten, fruit (appels, peren, kersen, bessen), wijn, walnoten. Ook is er een moestuin. Dit alles staat borg voor een heerlijk ontbijt voor de gasten.

La Collina degli Scoiattoli is geschikt voor vakanties met z’n tweeën, met kinderen of met meerdere families of vrienden samen. Het compleet is ook te huur voor yoga-retreats, culinaire weken en andersoortige workshops. In de omgeving is een ruime keuze aan restaurants. Steden als Acqui Terme en Turijn, de beroemde wijngebieden, maar ook de middellandse zee kust zijn niet ver weg.