RikFelderhof-ANWB_Een_zomer_in_Italië_
Reizen met verhalen door Italië
30 november 2018
Michelin sterren in Piemonte
17 december 2018

Piemonte & Turijn – reisgids over de gehele regio Piemonte

Op 3 december 2018 is mijn nieuwste reisgids over Piemonte bij uitgeverij Edicola verschenen. Ditmaal ben ik door de gehele regio op reis gegaan. Prachtige natuur, bijzondere en soms heel oude cultuur en kunst en enorm leuke ontmoetingen waren het gevolg. Dit allemaal vormt de inhoud van mijn nieuwste reisgids.

Dit boek is onderverdeeld in de hoofdstukken Noord-Piemonte, Turijn, enogastronomia (over wijn en lekker eten), Zuid-Piemonte en de valleien in de westelijke Alpen. Het boek is geïllustreerd met een grote diversiteit aan foto’s: bergen, oude kastelen, fresco’s, een synagoge, dorpen, stadjes, kerken, een instrumentenmaker, lokale gebruiken en ga zo maar door. Elk hoofdstuk heeft ook een plattegrond met bijna alle in het boek genoemde plaatsnamen. Hier en daar vermeld ik ook waar het leuk logeren is en welke producten u zeker eens moet proeven. Ga voor een indruk van de eerste 10 bladzijden in het boek naar Piemonte & Turijn (link).

Piemonte & Turijn reisgids

Comments are closed.