Artissima: 4 tot 6 november 2016
30 oktober 2016
Kerst in Piemonte
24 december 2016

Luci d’Artista, het jaarlijks terugkerende lichtkunst evenement van Turijn. Hedendaagse kunstenaars krijgen opdracht een lichtkunstwerk te maken en Turijn in de donkere maanden november en december op te lichten. Bezoekers van Turijn kunnen overdag een van de vele hedendaagse kunst tentoonstellingen bezoeken. De avonden zijn om door het centrum van de stad te dwalen en de grote variëteit aan ‘Luci’ te bewonderen. Een aantal lichtkunstwerken komt elk jaar terug, maar dit jaar zijn er veel nieuwe kunstwerken te bewonderen in de belangrijkste straten in het centrum en aan toonaangevende gebouwen of, zoals dit jaar, ook op een binnenhof van een recent volledig gerenoveerd stadspaleis uit de 18de eeuw. Om in de stemming te komen een paar foto’s. Helaas halen ze het niet met hoe het in werkelijkheid is.

Comments are closed.