Pompoen markt
30 september 2015
Open huis distilleerderijen in Piemonte
1 oktober 2015

Voor wie a.s. zaterdag in Turijn is. Op 4 oktober a.s. is het Piazza Madama Cristina in de wijk San Salvario in Turijn van 11.00 uur tot 22.00 uur gevuld met 80 kraampjes van jonge kunstenaars, stilisten, ontwerpers, illustratoren, uitgeverijen en nog eens 50 teams met “il Gran Premio del Miglior ‘bagnet verd'”. Dit is Piemontees voor een grote soep van peterselie, knoflook en geheime ingrediënten. Elk van die 50 teams gaat proberen de beste en lekkerste Bagnet verd te koken. De jury proeft om 17.00 uur en de omstanders mogen vast daarna ook een poging wagen. Het zal in ieder geval een kleurrijk spektakel worden.

Het Piazza Madama Cristina ligt in de volkswijk San Salvario, tussen het Porta Nuova treinstation en de rivier Po.

Meer informatie.

Comments are closed.