Palio in Asti
3 september 2015
Palio in Alba
Alba – Palio met ezels
30 september 2015
Van 2 oktober 2015 tot 31 januari 2016 is het werk van Claude Monet uit het Parijse Musée d’Orsay en de “Orangerie” te gast in het museum voor moderne kunst GAM (Galleria Civica d’Arte Moderna e Contemporanea) in Turijn. Veertig meesterwerken van deze Franse schilder tonen de ontwikkeling van de meester en zijn gevarieerde oeuvre. Prachtige landschappen en sierlijke portretten, waaronder het ‘le Dejeuner sur l’herbe’, ‘Champs de tulipes en Hollande’ en studies van de kathedraal van Rouen.

Het museum is dagelijks, behalve op maandag, geopend van 10.00 tot 19.00 uur. Op feestdagen kunnen er afwijkende openingstijden zijn.

Om wachten bij de ingang te voorkomen, kunnen toegangskaartjes via internet gekocht worden.

Comments are closed.