‘Gran Medaglia Cangrande 2015’ voor “una donna del Barolo”!
17 maart 2015
modigliani
Modigliani e la Bohème di Parigi – tentoonstelling in GAM Torino
18 maart 2015

Op 28 en 29 maart 2015 vindt het jaarlijkse Cioccolato alla Corte del Barolo Chinato plaats.

Een uitgelezen gelegenheid voor liefhebbers van een digestief en chocolade. De weinige producenten van Barolo Chinato geven die dagen acte de présence en dus de gelegenheid dit drankje te proeven en de diverse Barolo Chinato met elkaar te vergelijken. Het andere product, chocolade, wordt vertegenwoordigd door de beste chocolade producten uit Piemonte.

Barolo Chinato is een gearomatiseerde wijn met een alcoholpercentage tussen de 16 en 17%. Het wordt als digestief en warm (als vin brul) gedronken. Zoals de naam al aangeeft komt het uit de Barolo regio.

Waar: Enoteca Regionale del Barolo, Castello di Barolo, vanaf 10.00 uur. Toegang sluit om 17.30 uur

Comments are closed.