Nachtwandeling door de wijngaarden bij Roddi in de Langhe – 19 juli 2014

De wandeling van de vliegende ezel in S. Donato di Mango – op zaterdag 19 juli
16 juli 2014
penone-venaria
Beeldhouwer Giuseppe Penone ontvangt Praemium Imperiale
21 juli 2014
Bekijk alles

Nachtwandeling door de wijngaarden bij Roddi in de Langhe – 19 juli 2014

Zaterdagavond 19 juli a.s. organiseert Terre Alte een wandeling door de wijngaarden tussen het dorp Roddi en Verduno. Dominant in Roddi is er het kasteel van Roddi. Het is gelegen naast de parochiekerk aan een mooi plein in dit middeleeuwse dorpje. Vrijwilligers geven errondleidingen.

De wandelaars worden bij het belvedère van Verduno verrast met een klein theaterspektakel over een geestesverschijning van een vrouw uit lang vervlogen tijden. Op het plein in de oude centrum van Verduno bij Casa Ciabotto krijgt iedereen een versnapering.

Vertrek: 20.00 uur vanaf Via Nuova in Roddi
Kosten: € 7,- exclusief een eventuele wijnproef.
Afgelopen om 23.30 uur

Aanmelden via Terre Alte.

Comments are closed.