Enjoy Torino, een animatie film

Caffè Letterario in Vezza d’Alba
6 februari 2014
Boek met alle adressen van Maestri del Gusto in Turijn
11 februari 2014
Bekijk alles

Enjoy Torino, een animatie film

Enjoy Torino is een korte animatie film, gemaakt in opdracht van de Kamer van Koophandel in Turijn in samenwerking met het Centro sperimentale di cinematografia; Om het Turijn en omgeving onder de aandacht te brengen en dan vooral de initiatieven van de organisatie Maestri del Gusto van de stad Turijn en de provincie
 
‘Maestri del Gusto’ is een organisatie die door Slow Food en de Kamer van Koophandel in Turijn in 2002 in het leven is geroepen om producenten die een internationaal kwaliteitsniveau hebben een keurmerk te geven voor hun regionaal geproduceerde producten als deze aan bepaalde standaarden voldoen: voor een ‘cibo buono, pulito e giusto’ (www.maestridelgusto.it). 
 

 

Comments are closed.