Grappa van Romano Levi
15 januari 2014
Komende zomer wandelen in de bergen van Piemonte: Valle Varaita
21 januari 2014

Binnenkort bestaat de Slow Food supermarkt Eataly zeven jaar en dat wil deze Italiaanse keten vieren. In bijna alle vestigingen koop je veel producten voor slechts 1 euro of met veel korting: Lingotto Turijn, Lagrange Turijn, Pinerolo (ten zuidwesten van Turijn), Monticello (in de Roero net ten noorden van de Langhe), Genua, Milaan, Bologna, Bari en Rome. De kans om nu voordelig producten te kopen die zijn geselecteerd op basis van hun smaak en eerlijke en verantwoorde productiewijze.

Wanneer je tussen 17 januari en 31 januari (de actie periode) in de buurt bent, een goede gelegenheid er eens langs te gaan. Je kan er ook heerlijk lunchen of dineren.

Comments are closed.