Nieuw: website over Turijn
20 oktober 2013
App met fietsparcours rond Turijn
25 oktober 2013

Wijnproducent Ceretto probeert elk jaar een tentoonstelling met internationale allure te organiseren. Dit jaar is Ellsworth Kelly uitgenodigd om te exposeren met zijn werk. De tentoonstelling is te bezichtigen van 14 september tot 10 november 2013 in de Coro della Maddalena in de Via Vittorio Emanuele II 19 te Alba. Openingstijden: vrijdag van 15-18.30 uur en zaterdag en zondag van 10-18.30 uur. Toegang is gratis.

Ellsworth Kelly is een Amerikaanse schilder en beeldhouwer uit de school van de ‘hard-edge painting’, ‘color field’ en ‘minimalist’ en zijn werk bevindt zich in de toonaangevende musea met een collectie moderne kunst. Kelly heeft de tentoonstelling de titel ‘Rivers‘ meegegeven. Daarmee verwijst hij naar de heuvels van de Langhe die door de rivier de Tanaro doorkruist worden, maar ook naar zijn voorliefde voor water.

Comments are closed.