Tentoonstelling van Ellsworth Kelly in Alba
21 oktober 2013
Nuova APP Corona in bici: da Reggia Venaria a Castello Rivoli guidati da cellulare e tablet
25 oktober 2013
Bekijk alles

App met fietsparcours rond Turijn

Turijn heeft  een App gelanceerd met een fietsparcours rondom Turijn; langs de koninklijke paleizen en parken die als een kring – Corona – rondom de stad liggen. De langs het parcours gelegen bijzondere winkels, restaurants, bars, ed. worden ook allen aangegeven.

Handig aan de App is dat je meteen een overzichtelijke kaart van de stad hebt, in een oogopslag kunt zien waar ook in het centrum de dichtstbijzijnde gelateria, bar of restaurant is en waar de te bezoeken monumenten en musea. De App geeft ook kort informatie over de bezienswaardigheden.

Het is nog een proef en daarom waarschijnlijk ook alleen nog in de Italiaanse taal verkrijgbaar (gratis).

Een Youtube filmpje legt nader uit; alleen in beeld dus ook voor niet-Italianen te begrijpen. Zie het volgende bericht.

Comments are closed.