Op de hoogte blijven van het nieuwste dat Turijn te bieden heeft …

Museo Palazzo Madama
8 augustus 2013
Bezoek aan de Bottega del vino Dolcetto di Dogliani
10 augustus 2013
Bekijk alles

Op de hoogte blijven van het nieuwste dat Turijn te bieden heeft …

Wil je op de hoogte blijven van het beste dat Turijn te bieden heeft op het gebied van drinken, eten, muziek, het nachtleven, cultuur, shoppen en andere leuke zaken? Een heel leuk boekje kreeg ik vorig jaar van mijn Torinese vriendin Daniela: Zero Torino Guida.  Een Zero boekje wordt overigens ook uitgegeven over Bologna, Milaan, Napels en Rome.

Elk jaar komt er in december een nieuwe versie uit. Dus wil je weten waar je dit jaar je apéritivo moet drinken of een nieuwe vondst voor het ‘cenare’ (avondeten) wilt uitproberen, waar de lekkerste delicatessenzaken zijn of een nieuw vintage winkeltje, in dit boekje vind je vele suggesties. Enige kennis van de Italiaanse taal is wel zo handig, aangezien ik het boekje alleen in een Italiaanse versie ken :-).

Te koop in de boekhandel. En daar zijn er in Turijn gelukkig nog heel

veel van.

Comments are closed.