Meer muziek: MITO per la città – Concerti quasi fuori

Pavese festival – boeken, muziek, kunst, films en theater – XIII editie
8 juli 2013
Palazzina di Caccia Stupinigi deels gerestaureerd en weer open
30 juli 2013
Bekijk alles

Meer muziek: MITO per la città – Concerti quasi fuori

Muziek is er niet alleen in de Langhe. De stad Turijn organiseert tussen 5 en 21 september 2013 ook concerten, die gratis toegankelijk zijn; zowel in Turijn als in Milaan.  In Turijn zijn er in de maand september 18 van dergelijke concerten in kerken, theaters en clubs; voornamelijk klassieke muziek. Daarnaast zijn er concerten van klassiek tot modern, waarvoor wel betaald moet worden; soms maar een kleine bijdrage. Er is een klein boekje met het hele programma, maar ook kan op internet gekeken worden: www.mitoperlacitta.it

Comments are closed.