Sterren-koks koken op de Piazza del Duomo van Alba – 30 juni en 1 juli

Itinerari del Sacro – georganiseerde tochten vanuit Turijn naar de Langhe
28 juni 2013
De opmars van Eataly gaat voort
28 juni 2013
Bekijk alles

Sterren-koks koken op de Piazza del Duomo van Alba – 30 juni en 1 juli

Het grote succes van 2012 vroeg om een herhaling. Twee avonden lang verzorgen zeven chefkoks van beroemde restaurants uit de omgeving in twee groepen een menu bestaande uit vier gangen onder de sterrenhemel van de Langhe met zicht op de Dom. Gekookt wordt door de chefkok van het restaurant van Villa Reale di Fontanafredda, van Al Castello di Grinzane, La Rei uit Serralunga d’Alba, La Ciau del Tornavento uit Treiso, Il Centro uit Priocca, Villa d’Amelia uit Benevello, Antica Corona Reale uit Cervere en met de banketbakker van Golosi di Salute. Aanvang: 20.00 uur. Dan ook kunnen circa 70 verschillende Langarole wijnen worden geproefd. Kosten: € 70,-. Reserveren is noodzakelijk.

Meer informatie:
www.gowinet.org/festival-della-cucina/2084-annunciate-le-date-delledizione-2013-festival-della-cucina-domenica-30-giugno-e-lunedi-1-luglio-.html

Comments are closed.