tramlijn linea 7 storica in Turijn
13 augustus 2012
Tentoonstelling over de Etrusken in Asti
18 september 2012
Bekijk alles

Turijn, Museum Galleria Sabauda

Tot voor kort was de Galleria Sabauda in Turijn in hetzelfde gebouw gevestigd als het Museo Egizio. Het gebouw aan de Via Accademia delle Scienze wordt verbouwd voor de collectie van het Museo Egizio. De collectie van de Galleria Sabauda is tijdelijk opgeslagen. Een tentoonstelling met enkele schilderijen uit de collectie is op dit moment te zien in wat straks het nieuwe onderkomen van de Galleria Sabauda wordt: de Manica Nuova-Palazzo Reale aan de Via XX Settembre. Het gebouw is gelegen aan de achterzijde van het Palazzo Reale, vlakbij de Porta Palatina.  In 2014 moet de verbouwing klaar zijn en is de gehele collectie weer te bezichtigen.

Comments are closed.