Tips in Piemonte. Op een bijzondere manier Piemonte verkennen. Dat kan. Hieronder leest u suggesties van ondernemers die dit mogelijk maken. En de ondernemer die hier graag tussen staat, verzoeken we ons een email te sturen.

ebike acqui terme

Piemonte per E-bike

Fietsen in de prachtige omgeving van Piemonte is nu voor iedereen bereikbaar. Met de E-bikes van Esther en Aad (Nederlanders) fiets je door het mooie heuvellandschap van de Langhe en Monferrato zonder moe te worden. Je ervaart de schoonheid intenser dan wanneer je in de auto zit. Aad en Esther wonen vlakbij Acqui Terme. Zij verhuren en verkopen E-bikes. Daarnaast bieden ze 5- en 8-daagse Ebike-fietsvakanties, die starten in respectievelijk Nizza Monferrato en Acqui Terme. Klik voor meer informatie op de button ‘website’.

Natuurlijk Reizen

Wandelvakanties op een bijzondere plek

Natuurlijk Reizen organiseert wandelvakanties en culinaire reizen naar Piemonte en de Italiaanse Alpen; zowel individuele als groepsreizen. Ook reizen op maat, themareizen en citytrips kunnen worden verzorgd. Vrijwel alle routes, logeeradressen en restaurants zijn persoonlijk bezocht en uitgezocht op kleinschaligheid en kwaliteit. Persoonlijk contact met de reizigers vinden ze belangrijk. Klik voor meer informatie op de button ‘website’.