Tips

Op deze pagina attenderen wij u op initiatieven, die een link met Piemonte hebben. Ter voorbereiding van een vakantie.

ebike acqui terme

Piemonte per E-bike

Fietsen in de prachtige omgeving van Piemonte is nu voor iedereen bereikbaar. Met de E-bikes van Esther en Aad (Nederlanders) fiets je door het mooie heuvellandschap van de Langhe en Monferrato zonder moe te worden. Je ervaart de schoonheid intenser dan wanneer je in de auto zit. Aad en Esther wonen vlakbij Acqui Terme. Zij verhuren en verkopen E-bikes. Daarnaast bieden ze 5- en 8-daagse Ebike-fietsvakanties, die starten in respectievelijk Nizza Monferrato en Acqui Terme. Klik voor meer informatie op de button ‘website’.

Natuurlijk Reizen

Wandelvakanties op een bijzondere plek

Natuurlijk Reizen organiseert wandelvakanties en culinaire reizen naar Piemonte en de Italiaanse Alpen; zowel individuele als groepsreizen. Ook reizen op maat, themareizen en citytrips kunnen worden verzorgd. Vrijwel alle routes, logeeradressen en restaurants zijn persoonlijk bezocht en uitgezocht op kleinschaligheid en kwaliteit. Persoonlijk contact met de reizigers vinden ze belangrijk. Klik voor meer informatie op de button ‘website’.

cabrio pelzer

Per Alfa Romeo Spider door Piemonte

Cabrio Rent Italia verhuurt Alfa Romeo Spiders in Piemonte zonder kilometerlimiet of vaste route. De Nederlandse Cabrio’s staan in de buurt van Turijn. Zodra u in uw Cabrio stapt, begint uw reis in Aosta en Piemonte of de Italiaanse Rivièra. Alles in uw eigen tempo. U vliegt naar de luchthaven van Turijn, Cabrio Italia haalt u na afspraak hierover op en zet u af bij de Cabrio. Of u komt met uw eigen auto naar het ophaaladres. Enthousiast geworden? Klik op de button ‘website’ voor meer informatie.